Hyväksymme maksun kryptovaluutassa / virtuaalivaluutassa

Asianajopalvelumme voi maksaa jatkossa 100 prosenttisesti kryptovaluutassa.

Hyväksymme Bitcoin (BTC) ja Ether / Ethereum (ETH) maksuja.

Miten maksan Bitcoinilla tai Etherillä?

Kryptovaluutan käyttämisestä asianajopalkkion maksuun sovitaan toimeksiantoa avatessa. Samalla teemme tehostetun AML/KYC-selvityksen varojen alkuperästä ja sovimme siirron toteuttamisen yksityiskohdista.

Itse siirtoon tarvitset Bitcoin- tai Ethereum-”lompakon” – joka tukee BTC tai ETH-siirtoja. Annamme sinulle oman lompakkomme ”osoitteen” mihin kryptovaluutta siirretään. Sinun vastuullasi on varmistaa, että siirrät oikea aikaisesti, oikean määrän kryptovaluuttaa, oikeaan lompakkoon.

Kuinka paljon kryptovaluuttaa siirrän?

Laskutuksemme perustuu edelleen aina euroihin. Samoin vastuunrajoituksemme.

Laskumme voin kuitenkin tästä lähtien maksaa myös maksuhetken vaihtokurssin mukaisella määrällä virtuaalivaluuttaa.

Käyttäessäsi virtuaalivaluuttaa laskumme maksamiseen kerromme sinulle euromääräisen hinnan ja vastaavan hinnan virtuaalivaluutassa siirron hetkellä. Huomioi kuitenkin, että kryptovaluuttojen hinnat vaihtelevat ja kryptovaluutan ”vaihtokurssi” on voimassa vain joitakin minuutteja. Huomioithan, että jos lähetät enemmän kryptovaluuttaa kuin palvelumme hinta on, emme välttämättä pysty palauttamaan ylimääräistä summaa samassa kryptovaluutassa ja/tai euroissa.

Liittyykö kryptovaluuttamaksuun palkkioita tai kuluja?

Kyllä. Kryptovaluuttaverkko perii verkkomaksun joka kerta, kun suoritat siirron, ja lisäksi lompakon tarjoajasi saattaa periä maksun. Kaikki siirron aiheuttamat kulut ovat sinun vastuullasi. Moni kryptovaluuttalompakko laskee automaattisesti siirtokulut puolestasi.

Huomiothan myös, että Suomessa kryptovaluutan käyttäminen (asianajopalkkion maksuun) on verotuksen realisoiva tapahtuma. Verotuksellisesti ostosten suorittamisessa kryptovaluutalla on kyse sopimukseen perustuvasta vaihdosta, jossa kryptovaluutta vaihdetaan joko hyödykkeisiin tai palveluihin. Vaihto realisoi kryptovaluutan luovutusvoiton- tai tappion verotuksen ja olet velvollinen ilmoittamaan luovutuksen ja mahdollisen verotettavan tulon veroilmoituksellasi.

Share this post