Asianajaja Johan Hägerström on erikoistunut yksityishenkilöiden vaativiin veroasioihin, yritysjärjestelyihin ja veroprosesseihin.

Johan Gabriel Hägerström

Asianajaja, perustaja

Puhelin: +358 40 9600 417

Kielet: suomi, englanti

Urallani olen saanut avustaa sekä listaamattomia että listattuja suuryrityksiä. 

Olen ollut osa tiimiä, joka on neuvonut eräissä Suomen suurimmissa yrityskaupoissa ja yritysjärjestelyissä, kuten menestyneiden mobiilipeliyhtiöiden myynnissä ulkomaisille pääomasijoittajille ja listayhtöiden yhdistymisissä.

Viime vuosina olen keskittynyt enenevässä määrin sijoitus- ja yritystoimintaa harjoittavien yksityishenkilöiden ja perheiden vaativiin toimeksiantoihin.

Olen työskennellyt sekä Suomessa että Luxemburgissa verotukseen ja sijoitustoimintaan liittyvissä työtehtävissä.

Olen erikoistunut verolitigointiin, strukturointiin ja sijoitustoiminnan verotukseen. Toimin merkittävien sijoittajien ja yrittäjien luotettuna neuvonantajana. 

Asianajaja Johan Hägerström on Suomen Veroasiantuntijat ry:n jäsen.
Asianajaja Johan Hägerström on kansainvälisen International Fiscal Associationin Suomen jäsen ja erikoistunut kansainväliseen verotukseen
Johan Hägerström on Suomen Asianajajaliiton jäsen

Koulutus ja työura

Referenssit

* Ennen oman toimiston perustamista

Mitä asiakkaat sanovat minusta?

"Johanin asiantuntemus kiinteistökauppoihin, yritysjärjestelyihin ja verotukseen liittyvissä asioissa on erittäin korkealla tasolla. Olen työskennellyt Johanin kanssa eri hankkeissa vuodesta 2014 lähtien ja tulokset ovat aina ylittäneet odotukset."
Henri Rouvinen
Mend Capital, perustaja
Perheyritys, verosuunnittelu, tavaramerkki
"Johan on ollut apuna yrityksemme perustamisesta lähtien. Alkuvaiheessa saimme konsultointia yrityksen perustamiseen sekä pätevän osakassopimuksen laatimiseen. Olemme turvautuneet Johanin apuun myös tavaramerkkien hakuprosessissa sekä tavaramerkkiriidassa. Osaavaa ja monipuolista apua monilla eri osa-alueilla. Konsultointia kielellä jonka maallikkokin ymmärtää."
Micke & Jon Silén
Dom Pom, puolikuivat siiderimiehet